Over MWO Select

MWO Select het bureau voor interim- en permanente oplossingen

MWO Select is een bureau die helpt interim- en permanente oplossingen voor de bedrijfsvoering van organisaties te vinden. Als adviesbureau hebben wij gespecialiseerde kennis en kunde op het gebied van HR en recruitment in huis. Wij denken mee, zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen in het werkveld en zijn een uitstekende gespreks- en sparringpartner.

MWO Select helpt mensen en organisaties succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Menselijk, betrokken, oprecht en gericht op resultaat zijn kenmerken die passen bij ons bureau. Wij zijn een organisatie van ondernemende mensen met een rijke expertise in de wereld van HR en bemiddeling van professionals in verschillende branches.

Als adviesbureau willen wij een echte partner zijn door zowel op relatie als op resultaat hoog te scoren. Daar mag je ons op aanspreken. Zo werken wij aan onderling vertrouwen als basis voor een optimale samenwerking en gezamenlijke groei. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar maatwerk en om de samenwerking aan te gaan

MWO Select is de ideale partner als je op zoek bent naar maatwerk, duurzame oplossingen en de juiste vacatures of opdrachten.